Başkanın Mesajları

2019 Yeni Yıl Mesajı

Sevgili Meslektaşlarım,

Her bitişe yaklaştığımız gibi 2018’in bitişinde de bir değerlendirmede bulunuyoruz ister istemez. Objektif olarak yaptığımız değerlendirmede hedeflerimiz doğrultusunda çalıştığımızı ve bir çok hedefimizi gerçekleştirdiğimizi görüyoruz.

Oda kurullarında görev alan meslektaşlarımın “Mesleğimizin ve Odamızın geleceği” ortak paydasında buluşarak uyum içinde çalışmasıyla Odamız ve mesleğimiz için önemli kararlara imza attık. Bu vesileyle Oda kurullarında görev alan çalışma arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ederim.

Eğitimin kişisel ve mesleki gelişimdeki öneminin bilinciyle, 2018 yılında da mesleki eğitime ağırlık verdik;

KGK Onaylı Bağımsız Denetim Eğitimleri

Staja Giriş Kursları

SMMM Yeterlilik Kurslarının yanı sıra mevzuatlar, yeni düzenlemeler ve yeni çıkan yasalarla ilgili seminerler düzenledik. Düzenlediğimiz bu seminerleri canlı yayınla ilçelerdeki üyelerimize eşzamanlı ulaştırdık.

Bu çalışmalarımızın üstüne, daha yapılması gereken çok şey olduğunun farkındayız. Yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen ortak hedeflerimizi gerçekleştirmek için 2019 yılında da, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Her yeni başlangıç da yeni umutları, yeni hedefleri beraberinde getirir. Bizim de umudumuzen büyük hedefimiz Çağdaş, Laik ve Bağımsız bir Türkiye’ye yaşiamaya devam etmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm meslektaşlarımızın yeni yılını kutlar, 2019 yılının hepimiz için daha ‘iyi’ bir yıl olmasını dilerim.

Ömer Faruk TOKGÖZ
Oda Başkanı