DEVA PARTİSİ İL YÖNETİMİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ
24.02.2021
DEVA Partisi Mersin Kurucu İl Başkanı Cenk CENKCİMENOĞLU ve partinin çeşitli kademelerinde görev alan, Odamızın üyelerinden İl Kadın İlişkileri Sorumlusu Başkan Yrd. Songül ABDAN, İl Dış İlişkiler Sorumlusu Başkan Yrd. Ebru YENİ YILDIZ, İl Yönetim Kurulu Üyesi Özlem TÜMER PALAMUT, İl Disiplin Kurulu Üyesi Bülent DAĞGEÇEN ve Akdeniz İlçe Başkanı Özcan DEMİR Oda Başkanımız Ersin GÖKGÜN'ü makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Oda Başkan Yrd. Ali Günaştı, Oda Sekreterimiz Emin Levent TÜRKİLİ, Oda Saymanımız B.Ersin ÖZER, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mazhar Özgür BİLİZ, Şiyar YÜCE ve TESMER Mersin Şb. Sekreteri Savaş TAKAK'da hazır bulundu.
Bu içerik 24.02.2021 11:14:42 tarihinde yayınlanmıştır. | Görüntülenme Sayısı: 76