AKADEMİK VE PROFESYONEL BULUŞMALAR
03.06.2020

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkez Şube Müdürlüğü koordinasyonunda “Üniversite- Sanayi-Kent” işbirliğine katkı sağlamak ve kurumlar arası işbirliğini geliştirmek üzere “İşgücü Piyasası Koordinasyon Kurulu” kurulmuştur.

Odamızda işgücü piyasası Koordinasyon Kurulunun bir üyesidir.

İşgücü piyasasının taraflarına yönelik rehberlik hizmetleri çerçevesinde zoom programı üzerinden “Online Seminer Programları” düzenlenecektir. “Covid-19 sonrası iş hayatına adaptasyon, yeni dönem iş süreçleri, yeni fırsatlar, e-ticaret, dijitalleşme, insan kaynakları uygulamaları, sosyal güvenlik uygulamaları ve teşvikler” gibi konularda online eğitim seminerleri düzenlenecektir. Seminerlere katılım ücretsiz olup katılım için rezervasyon yaptırmak zorunludur.

Bu içerik 3.06.2020 18:00:59 tarihinde yayınlanmıştır. | Görüntülenme Sayısı: 201