SGK Teşvik Hesaplama Sistemi Tanıtım Semineri
16.12.2019

17 Aralık 2019 Salı saat 15.00’te Güncel SGK teşvikleri ve teşvik hesaplama sistem kullanımı konulu seminerimiz Odamızın Konferans Salonunda yapılacaktır.

Mersin Mali Müşavirler Odası olarak hizmetinize sunduğumuz SGK Teşvikleri Hesaplama sistemimizi kullanımınıza açmış bulunmaktayız. Odamızın yeni hizmeti ile mükelleflerinizin SGK e-bildirge işlemlerini gerçekleştirirken SGK teşviklerinden yararlanmasını sağlayabilirsiniz. Sistemimiz, hem iş gücünüzü günlerce bloke etmeden, hem de yapacağınız teşvik bildirimlerinin hatasız olmasını sağlayan özel yazılımıyla, hak ettiğiniz ama faydalanamadığınız teşvikleri dakikalar içerisinde hesaplamakta, optimize edilmiş raporlarla size sunmakta ve hakkınızdan %100 faydalanmanızı sağlamaktadır. Bunu yaparken, firmanızın hazinesi sayılacak verilerinizi güvenlik altında tutmayı da taahhüt etmektedir. Sistemimiz, değişen kanunlara ve teşviklere göre düzenli güncellemekte ve firmanızın maksimumda fayda sağlayacağı biçimde düzenlemektedir. SGK teşvikleri ve teşvik hesaplama programı kullanımı ile ilgili kurumsal mevzuat danışmanı Bora Ekmekçi, Gizem Barın ve Cem Sertdağ tarafından verilecek olan ücretsiz eğitime davetlisiniz.

Eğitimimizde güncel SGK teşvikleri ve teşvik hesaplama sistem kullanımı detaylı olarak aktarılacak olup, eğitim sonrasında programa giriş bilgileriniz sizlerle paylaşılacaktır. Teşvik hesaplama sistem kullanımı ilk 1 ay ücretsiz 1 aylık ücretsiz deneme süresinde, mükelleflerinizin geçmişe dönük SGK teşvikleri ile ilgili kayıpları görebilir, ve ilk cari dönem teşvik faydalandırmasını tamamen ücretsiz olarak yapabilirsiniz.

Bu içerik 16.12.2019 10:36:18 tarihinde yayınlanmıştır. | Görüntülenme Sayısı: 808