Odamız adına oluşturulan koruluk alana fidan dikimi yapıldı.
06.12.2019

Mezitli Belediyesi’nin odamızın kullanımına tahsis ettiği Pakize Kokulu Lisesi’nin batı bitişiğindeki koruluğun açılışını hep birlikte gerçekleştirdik. Şehirden uzakta değil de yaşam alanımızın içinde böyle bir alanı bizlere kazandıran Mezitli Belediye Başkanı Sayın Neşet TARHAN’a ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederiz. İlerleyen zamanlarda bu alanın çevre düzenlemesi iyileştirilerek içinde yürüyüş güzergahları ve bankların da olacağı, üyelerimizin çeşitli sosyal aktivitelerini gerçekleştireceği, huzurlu bir dinlenme yeri olan bu alanı tüm üye ve stajyerlerimizle güzelleştirerek hep birlikte gelecek nesillere aktaracağız.

Bu içerik 6.12.2019 15:43:43 tarihinde yayınlanmıştır. | Görüntülenme Sayısı: 402