Haksız Rekabet ve Disiplin Çalıştayı Odamızda Gerçekleşti
04.09.2019

Oda Başkanımız Ersin Gökgün’ün açılış konuşmasıyla başlayan; odamızın Yönetim, Disiplin ve Haksız Rekabetle Mücadele Kurulları ile Ruhsatsızlarla Mücadele Komisyon üyelerinin de katıldığı toplantı odamızda gerçekleşti.

Yapılan toplantıda haksız rekabetin önlenmesi, mesleki hizmetlerin kalitesini ve etkinliğini arttırmak, haksız rekabetle mücadelede görev alanların sürekli uzmanlaşması, haksız rekabeti önleme yöntemlerini kullanma, kurumsallaşma, kurullar ve komisyonlar arası koordinasyon ve iletişimin güçlendirilmesi başlıkları üzerinden duruldu.
Oda Sekreterimiz Emin Levent Türkili’nin haksız rekabetle mücadele konuları ile ilgili bilgilendirme sunumu ve oturum başkanlığında; Disiplin Kurulu Başkanımız, Haksız Rekabetle Mücadele Kurul Başkanımız ve önceki dönem Ruhsatsızlarla Mücadele Komisyon Başkanımızın haksız rekabetle mücadelede yapılacak işlemlerde dikkat edilecek konular ile ilgili bilgilendirmeleri konularına da yer verildi.

Haksız rekabet ve disiplin işlemleri uygulama birlikteliği ve haksız rekabetle mücadelede izleyeceğimiz yol haritamızın belirlendiği çalıştayımızı tamamladık. Kurul ve komisyonlarımızda görev alan, katkı sunan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

Bu içerik 4.09.2019 11:56:17 tarihinde yayınlanmıştır. | Görüntülenme Sayısı: 565