Sınavı Kazanan Meslek Mensubu Adaylarının Bilgilendirme Toplantısı Odamızda Yapıldı
02.08.2019

Sınavı kazanan meslek mensubu adaylarının bilgilendirme toplantısı odamızın Yunus Üstün toplantı salonunda yapıldı. Oda Başkanımız Ersin Gökgün‘ün adaylara hitabından sonra; Oda sekreteri Emin Levent Türkili, Tesmer Mersin Şubesi Başkan Yardımcısı Şule Gülmez, Tesmer Mersin Şubesi Saymanı Hatice İğde, Tesmer Mersin Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bağışlayıcı, Tesmer Mersin Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Murat Öztürk, Tesmer Müdürü Bekir Hüsnü Zengin, Etik Komisyonu Başkanı Kasım Özyamanoğlu, Eğitmenler Komisyonu Başkanı Fuat Serdar Tütmez’in de katıldığı toplantıda adayların gerçekleştireceği 3 yıllık staj süresi boyunca gerekli bilgilendirmeleri yaptılar.

02.08.2019
Bu içerik 2.08.2019 18:08:14 tarihinde yayınlanmıştır. | Görüntülenme Sayısı: 698