Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun
03.06.2019

Başkanlık makamı devir teslim töreni ve üyelerle bayram buluşması 31 Mayıs 2019 Cuma günü başkanlık makamında gerçekleşti.

Oda Başkanımız Ersin Gökgün yaptığı basın açıklamasının ardından önceki dönem başkanımız Ömer Faruk Tokgöz'e bir çiçek ve hediye takdim ederek, mesleğimize ve odamıza verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.
Odamızın yönetim, denetleme ve disiplin kurullarının da katıldığı basının açıklamasının ardından üye ve stajyerlerimizin katıldığı bayramlaşma töreni gerçekleşti.

Oda Başkanımız Ersin Gökgün'ün basın açıklamasının tam metni:
Değerli Basın Mensupları;
Sizlerin de yakından takip ettiği gibi 25-26 Mayıs 2019 tarihlerinde yapılan 23. Olağan Genel Kurulumuzu mesleğimize yakışan bir olgunluk içerisinde tamamladık.
Öncelikle görevde kaldığı süre içerisinde tüm meslektaşlarımıza eşit yaklaşan, birleştirici ve yapıcı kişiliğiyle tüm üyelerimizin sevgisini ve takdirini kazanan önceki dönem başkanımız Sayın Ömer Faruk Tokgöz’e Odamıza ve mesleğimize verdiği katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.
Ayrıca önceki dönemlerde görev yapan tüm kurul üyesi arkadaşlara da özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.
2019-2022 dönemi için seçilen kurullarımızın görev dağılımları gerçekleşmiştir. Buna göre Oda Kurullarımız aşağıdaki şekilde oluşmuştur

Yönetim Kurulumuz
Oda Başkanı Ersin Gökgün
Oda Başkan Yardımcısı Ali Günaştı
Oda Sekreteri Emin Levent Türkili
Oda Saymanı Ersin Özer
Üyeler
Mehmet Bolat
Mazhar Özgür Biliz
Şiyar Yüce

Denetleme Kurulu
Başkan Fatma Emir Yılmaz
Başkan Yardımcısı Murat Cici
Üye Vahdettin Yıldız

Disiplin Kurulu
Başkan Semra Lobut
Başkan Yardımcısı Ahu Önay
Raportör Sibel Kurt
Üyeler
Demir Durmaz
Muhammet Sever
Göreve seçilen kurullarımızla mesleki sorunlarımızı adil ve hakkaniyetle çözmek için gereken her türlü mücadeleyi sonuna kadar vererek özverili çalışmalarımıza devam edeceğiz

Değerli Basın Mensupları,
Bayramlar; insanı insan yapan değerlerin en güçlü şekilde yaşandığı özel günlerimizdir.
Bu özel günlerimizde birbirimize, sevgiye ve paylaşıma olan inancımızı daha da güçlendirerek, daha güçlü bir Türkiye için el birliğiyle mücadele etmeliyiz.
Ancak böyle davranırsak; mesleğimiz ve mesleki kazanımlarımız için birlikte mücadele edecek ve bayramı anlamına uygun bir şekilde yaşamış olacağız.
Yarınlara güzel anılar bırakacağınız bir bayram geçirmenizi diler, Ramazan Bayramı’nızı en içten dileklerimizle kutlarız.

Ersin GÖKGÜN
Oda Başkanı

Ersin GÖKGÜN
Oda Başkanı