23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun
20.04.2019

23nisanmanset

Bugün 23 Nisan; en büyük kazanımlarımız olan Cumhuriyeti, Demokrasiyi ve Laikliği emanet edeceğimiz, Ülkemizi "muasır medeniyet" seviyesine çıkartacak olan çocuklarımızın bayramı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği "Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nda tüm halkımızı hukukun üstünlüğüne olan inancımızı kaybetmemeye ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin kayıtsız şartsız hakimiyeti altında birlik olmaya davet ediyoruz.

Çocuklarımıza daha yaşanır bir dünya bırakma düşünce ve kararlılığımızla, yarınlarımız olan çocuklarımızın ve tüm halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarız.

Ömer Faruk TOKGÖZ
Mersin SMMM Odası Başkanı

Bu içerik 20.04.2019 00:00:00 tarihinde yayınlanmıştır. | Görüntülenme Sayısı: 850