29. Kuruluş Yıldönümü Balomuz Yapıldı
25.03.2019

Odamızın 29. Kuruluş Yıldönümü Balosu Mersin Tüccar Kulübü'nde 23 Mart 2019 Cumartesi günü gerçekleşti.
Çok sayıda üye ve stajyerlerimizin katıldığı balomuza Mersin Vergi Dairesi Grup Müdürü Sayın Bekir Yiğit, TÜRMOB Genel Başkanımız Sayın Masis Yontan, TESMER Merkez Saymanı Sayın Yılmaz Şanlı İstanbul SMMM Odası Başkan Yardımcısı Sayın Erol Demirel, İskenderun Oda Başkan Yardımcısı Mehmet Nuri Bahadırlı katıldılar.

Oda Başkanımz Ömer Faruk Tokgöz'ün açılış konuşmasında oda başkanlığı görevini 3 ay sonra tamamlayacağını hatırlatarak,çalışma arkadaşlarına, üyelere ve oda personeline teşşekkür etti.

Daha sonra TÜRMOB Genel Başkanımız Masis Yontan meslektaşlarımıza seslendi.Oda Başkanımıza odamıza ve mesleğimize hizmetleri için teşekkür etti.

Odamızın Emekli Genel İdari Müdürü Emin Levent Türkili’ne plaketini TÜRMOB Genel Başkanımız Masis Yontan ve Oda Başkanımız Ömer Faruk Tokgöz birlikte verdiler.

Gecenin sürprizi ise meslektaşlarımızın bir prova alarak söylediği İzmir Marşı oldu. Tüm davetlilerin coçkuyla eşlik ettiği İzmir Marşı'nın ardından gelen 29. yıl pastasını Oda Başkanımız Ömer Faruk TOKGÖZ, TÜRMOB Genel Başkanımız Masis Yontan, Mersin Vergi Dairesi Grup Müdürü Sayın Bekir Yiğit,TESMER Merkez Saymanı Sayın Yılmaz Şanlı İstanbul SMMM Odası Başkan Yardımcısı Sayın Erol Demirel, İskenderun Oda Başkan Yardımcısı Mehmet Nuri Bahadırlı eşleri ile birlikte kestiler.

Balomuza katılan tüm misafirlerimize teşekkür eder, aynı coşku ve dayanışma içerisinde nice kuruluş yıldönümü balosunda buluşmayı dileriz.

Bu içerik 25.03.2019 13:38:08 tarihinde yayınlanmıştır. | Görüntülenme Sayısı: 1039