Vergi Haftası Etkinlikleri
26.02.2019

Vergi Haftası Etkinlikleri kapsamında Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem GÜNGÖR ve Grup Müdürleri Odamızı ziyaret ettiler. Vergi Dairesi Başkanı Adem GÜNGÖR'ün yanı sıra Strateji Grup Müdürü Ahmet Tamer YILDIZ, Mükellef Hizmetleri Grup Müdürü Bekir YİĞİT, İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Grup Müdürü Osman ÇELİK,Mükellef Hizmetleri Müdürü Özgül HÖBEK'ten oluşan misafirleri, Oda Başkanımız Ömer Faruk TOKGÖZ, Üst Birlik TESMER Saymanı Yılmaz ŞANLI, Oda Sekreterimiz Ersin GÖKGÜN, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Ali GÜNAŞTI, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mehmet BOLAT, İbrahim AKEL ve Abdulhalim YİĞİT, TESMER Mersin Şubesi Müdürümüz Bekir Hüsnü ZENGİN ağırladı.

Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör ve beraberindikelere, Vergi Haftası nedeniyle Odamıza yapmış oldukları nazik ziyaretten dolayı teşekkür ederiz.

Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör Odamızı 26.02.2019 Tarihinde Ziyaret Etti
Bu içerik 26.02.2019 17:41:45 tarihinde yayınlanmıştır. | Görüntülenme Sayısı: 677