Vergi Rekortmenleri Plaket, Yeni Üyeye Ruhsat Taktimi Töreni.
28.11.2018

28 Kasım 2018 Çarşamba günü, meslek grubumuzda vergi rekortmenleri sıralamasında ilk beşe giren meslektaşlarımıza plaket taktimi, yeni üyelerimize ruhsatlarının verilmesi ve ‘e-Uygulamalar’ konulu seminer Odamız Konferans Salonu'nda yapıldı.

Mersin ilinde meslek grubumuzda vergi rekortmenleri sıralamasında birinci olan Necmi Erdem'e plaketini Oda Başkanmız Ömer Faruk Tokgöz verdi. İkinci olan Ali Deveci plaketini Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör'den alırken, sıralamada üçüncü olan Semih Yeşil adına gelini plaketini Mersin Vergi Dairesi Grup Müdürü Bekir Yiğit'ten aldı. Dördüncü olan Hüseyin Gökpınar plaketini Oda Sekreterimiz Ersin Gökgün'den aldı. Sıralamada beşinci olan Erol Dibo'ya plaketini Oda Başkan Yardımcımız Haşim Gazi Hız verdi. Daha sonra yeni üyelerimize ruhsat törenine geçildi.

Ali Akkuş Ayşe Alpay Bayram Varol Cihan Lekesiz Dilek Vural Özlü Emine Keçeli Erhan Murat Or Gökçen Ertaş Gönen Arslan Hakan Bağışlayıcı Hasan Kerem Aksoy Hasret Gövrek Hatice Özsevgi İsmail Numan Yıldırım Levent Çelik Mehmet Çalışkan Nuran Orak Özlem Tümer Palamut Seda Kumru Selami Canatan Sibel İhmal Yusuf Yamaç Zeynep Zeytun ruhsatlarını törenle aldı.

Yapılan törenlerin ardından EDM Bilişim tarafından verilen e-Uygulamalar semineri başladı.

Seminer notları için burayı tıklayın

28.11.2018 Tarihinde Odamıza Yapılan Vergi Rekortmenleri Plaket Taktimi Yeni Üyelere Ruhsat Dağıtımı Töreni ve e-Uygulamalar Semineri Fotograflar
Bu içerik 28.11.2018 17:59:44 tarihinde yayınlanmıştır. | Görüntülenme Sayısı: 2965