Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun
14.06.2018

mersinsmmmo__ramazan_bayramkarti

Oda Başkanımız Ömer Faruk Tokgöz bir basın açıklaması yaparak tüm meslektaşlarımızın ve halkımızın Ramazan Bayramı'nı kutladı.

"Bayramlar; saygı ve hoşgörü içerisinde dargınlıkların ve kırgınlıkların sona erdiği, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının pekiştiği, insanı insan yapan değerlerin en güçlü şekilde yaşandığı en özel günlerimizdir.

Bu özel günlerimizde birbirimize, halkımıza, sevgiye ve paylaşıma olan inancımızı daha da güçlendirerek, daha güçlü bir Türkiye için el birliğiyle mücadele etmeliyiz.

Ancak böyle davranırsak; birbirimize daha çok inanır ve güvenirsek daha güçlü olacak, mesleğimiz ve mesleki kazanımlarımız için birlikte mücadele edecek ve bayramı anlamına uygun bir şekilde yaşamış olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle yarınlara güzel anılar bırakacağınız bir bayram geçirmenizi diler, meslektaşlarımızın ve halkımızın Ramazan Bayramı’nızı en içten dileklerimizle kutlarız."

Bu içerik 14.06.2018 00:00:00 tarihinde yayınlanmıştır. | Görüntülenme Sayısı: 984