Üye ve Stajyerlerle Bayramlaşma Merasimi
13.06.2018

Ramazan Bayramı dolayısıyla üye ve stayerlerimizle bir araya geldik.

Başkanlık makamında yapılan bayramlaşma merasimine çok sayıda üye ve stajyerimizin yanı sıra basın mensupları da katıldı.

Oda Başkanımız Ömer Faruk Tokgöz bir basın açıklaması yaparak tüm meslektaşlarımzın ve halkımızın Ramazan Bayramı'nı kutladı.

"Bayramlar; saygı ve hoşgörü içerisinde dargınlıkların ve kırgınlıkların sona erdiği, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının pekiştiği, insanı insan yapan değerlerin en güçlü şekilde yaşandığı en özel günlerimizdir." diyen TOKGÖZ sözlerine şöyle devam etti:

"Bu özel günlerimizde birbirimize, halkımıza, sevgiye ve paylaşıma olan inancımızı daha da güçlendirerek, daha güçlü bir Türkiye için el birliğiyle mücadele etmeliyiz.

Ancak böyle davranırsak; birbirimize daha çok inanır ve güvenirsek daha güçlü olacak, mesleğimiz ve mesleki kazanımlarımız için birlikte mücadele edecek ve bayramı anlamına uygun bir şekilde yaşamış olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle yarınlara güzel anılar bırakacağınız bir bayram geçirmenizi diler, meslektaşlarımızın ve halkımızın Ramazan Bayramı’nızı en içten dileklerimizle kutlarız."

13 Haziran 2018 Tarihinde Üye ve Stajyerlerimizle Başkanlık Makamında Yapılan Bayramlaşma Merasimi
Bu içerik 13.06.2018 00:00:00 tarihinde yayınlanmıştır. | Görüntülenme Sayısı: 936