Göçlerin Ekonomi ve İstihdam Üzerindeki Etkileri
09.03.2018

Mersin Geleceğini Arıyor toplantılarının beşincisi Muhasebe Haftası Etkinlikleri kapsamında Odamız Yunus Üstün Konferans Salonunda yapıldı.
Oturum Başkanlığını Oda Başkanımız Ömer Faruk Tokgöz'ün yaptığı Prof. Dr. Yakup Kepenek ve Vergi Komitemizin Başkanı Erol Dibo'nun konuşmacı olarak katıldığı Göçlerin Ekonomi ve İstihdam Üzerindeki Etkileri konulu seminer Oda Sekreterimiz Ersin Gökgün'ün sunumuyla başladı.
Çeşitli derneklerin de katıldığı seminer öncesinde bir konuşma yapan İçel sanat Kulübü Başkanı Sedat Aydöner, katılımcılara ve Odamıza teşekkür ederek, bu toplantılar sayesinde Mersin halkının, Mersin'in geleceği üzerine bir fikrinin ve yönlendirmesinin olabileceğini söyledi.

9 MArt 2018 tarihinde Odamızda yapılan Mersin Geleceğini Arıyor seminerleri fotografları
Bu içerik 9.03.2018 00:00:00 tarihinde yayınlanmıştır. | Görüntülenme Sayısı: 983