Mali Müşavirlik Haftası Etkinlikleri Odamıza Ziyaretler
07.03.2018

Mali Müşavirlik Haftası nedeniyle çeşitli kurum, kuruluş ve şahıslar Odamıza kutlama ziyaretlerinde bulundular.

6 Mart 2018 Salı günü Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği İl Başkanı Halil Kur, Muhasebe Haftası nedeniyle Odamızı ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Oda Başkanımız Ömer Faruk Tokgöz, Oda Saymanımız Ali Günaştı, Yönetim Kurulu üyemiz İbrahim akel ve Genel İdari İşler Müdürümüz Emin Levent Türkili hazır bulundular.

Yardım ve İyilik Vakfı Yönetim Kurulu, Muhasebe Haftası nedeniyle Odamızı ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erdem, Mütevelli Heyeti Başkanı Halil Kur, Yönetim Kurulu üyesi İsmail Yonuk, Vakıf Müdürü Ertan Eren'den oluşan konukları Oda Başkanımız Ömer Faruk Tokgöz, Oda Saymanımız Ali Günaştı, Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Akel ve Genel İdari Müdürümüz Emin Levent Türkili ağırladı.

Odamızın 2174 sicil numaralı üyesi Erdal Dalğıç, Odamızı ziyaret ederek, kendi şiirlerinden oluşan 'Susmalar' adlı şiir kitabını Oda Başkanımız Ömer Faruk Tokgöz'e, Oda Sekreterimiz Ersin Gökgün'e, Oda saymanımız ali Günaştı'ya, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mehmet Bolat ve İbrahim Akel'e hediye etti.

Erdal Dalğıç'a mesleki hayatının yanı sıra, sanat yaşamında da başarılar diliyoruz.

Mali Müşavirlik Haftası Nedeniyle Odamızı Ziyarete Gelen Kurum ve Kuruluşlar
Bu içerik 7.03.2018 15:22:58 tarihinde yayınlanmıştır. | Görüntülenme Sayısı: 1246