Dijitel Muhasebe ve Vergide Gündem Seminer Notları
17.01.2018

TÜRMOB, TESMER ve Odamız tarafından düzenlenen,

-Defter Beyan Sistemi (Serbest Meslek Kazanç Defteri ile İşletme Defterlerinin Geleceği),
-Muhtasar-Aylık Prim Hizmet Bildirgesi Birleşmesi, -e-Serbest Meslek Makbuzu,
-e-Mustahsil Mahbuzu,
-e-İrsaliye ve diğer uygulamlar hakkında bilgilerin aktarıldığı

"Dijital Muhasebe ve Vergide Gündem" konulu seminer TÜRMOB Eğitmeni Selçuk Demirtaş'ın sunumuyla 17 Ocak 2018 Çarşamba günü Odamız Konferans Salonunda yapıldı.

Oda Başkanımız Ömer Faruk Tokgöz, açılış konuşmasında uygulamaya yeni başlanan Defter Beyan Sistemi hakkında kısa bilgi verdikten sonra, Odamızın 2004 yılında çalışmalarını başlattığı Bürolarda tutulacak Defter Kapasiteleri yönetmeliğinin TÜRMOB aracılığıyla Maliye Bakanlığı'na ulaştırıldığını ve bu konuyla ilgli yakın önemli gelişmeler olacağını söyledi.

Seminer Notları için burayı tıklayın

17.01.2018 Tarihinde Konferans Salonumuzda Gerçekleşen Dijitel Muhasebe ve Vergide Gündem Seminer Fotografları
Bu içerik 17.01.2018 16:55:26 tarihinde yayınlanmıştır. | Görüntülenme Sayısı: 1579