E-İmza ve KEP Hizmetleri İçin EDM Bilişim İle Anlaşma İmzaladık
19.12.2017

edm_manset

Değerli Üyemiz

Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak, e-imza ve kep hizmetleri için EDM BİLİŞİM ile anlaşma sağladık.

EDM Bilişim, Gelir İdaresi Başkanlığı ve Bilgi Teknolojileri Kurumu tarafından e-fatura, e-defter, e-arşiv fatura, e-imza ve kayıtlı elektronik posta hizmetleri için yetkilendirilmiştir. Türkiye genelinde 20.000’i aşkın kurumsal müşteriye e-dönüşüm kurumlarından biri olarak hizmet veren firmadır.

Bu anlaşmamız kapsamında, sizlere E-İmza ve KEP hizmetleri için;

• Tüm uygulamalara tek JAVA ile erişim olanağı veren sertifika sağlanacaktır.
  • 15 dakikada E-İmza ve KEP’inizin yerinizde teslim ve kurulumu yapılacak.

EDM Bilişim ürün, servis, müşteri hizmetleri alanlarındaki odamıza özel belirlenen fiyatları aşağıda bulabilirsiniz.

Ömer Faruk TOKGÖZ
Oda Başkanı

Online Başvuru için burayı tıklayın

(Online Başvuru Sayfasında Başvuruda Kampanya Adı “Mersin SMMMO” Yazarak Devam Ediniz)

Bu konuda bilgi almak, mükelleflerinizi yönlendirmek ya da sipariş oluşturmak için Gültekin Olgaç (Tel: 0532 243 82 98, gultekin.olgac@edmbilisim.com.tr) ile telefon ya da e-posta yolu ile temasa geçebilirsiniz.

Odamıza Özel E-İmza ve Kep Ücret Tarifesi Tarifeleri

• 50 KEP Gönderisi

179 TL

KEP ve E-İMZA  PAKETİ

• 1 Yıllık Kayıtlı elektronik Posta Alıcı - Gönderici Adresi + 1 Yıllık Nitelikli Elektronik Sertifika,

e-token Paketi

• 25 KEP Gönderisi

209 TL

KEP ve E-İMZA  PAKETİ

• 3 Yıllık Kayıtlı elektronik Posta Alıcı - Gönderici Adresi + 3 Yıllık Nitelikli Elektronik Sertifika,

e-token Paketi

• 50 KEP Gönderisi

399 TL

• Kep adresine 250MB posta alanı standart ücretsiz verilir.
  • Posta kutusu alanı dolması durumunda posta kutusu alanını genişletmesi gerekmektedir.
  • E-İmza ve KEP hizmetlerinde fiyatlarımıza KDV Dâhildir.
  • Adreste kimlik doğrulama ve kurulum talep edilirse 35 TL olarak fiyatlandırılacaktır.

KISACA EDM

Ülkemizin önde gelen bilişim gruplarının ortaklığı ile kurulmuş olan kurumumuz, 2010 yılından bu yana, güçlü sermaye yapısı, uzman kadrosu, İstanbul ve Ankara’da iki ayrı yedekli veri merkezli alt yapısı, bilgi güvenliği, iş sürekliliği ve kalite standartları ile yasal düzenlemelere uygun e-dönüşüm hizmetleri vermekteyiz. Türkiye genelinde 100’e yakın e-dönüşüm merkezi ve teknik servisimizle 5000’i aşkın kurumsal müşteriye hizmet vermektedir.

NEDEN EDM E-İMZA VE KEP

1. E-İmza
  • Anında, yerinde e-imza üretim ve teslimatı
  • Ulusal ve uluslararası tüm uygulamalarda ek program yüklemeden otomatik geçerlilik (ekap, gümrük, mersis, patent, banka vb.)
  • 20+ muhasebe ve ERP programına tam bütünleşik
  • A+ kalite ile üretilen e-imza tokenler
  • Türkiye’nin %70 pazar paylı e-güven e-imza sertifikalı
  • Tüm BTK sertifikaları tamamlanmış.

1. KEP
  • Anında, yerinde KEP üretim ve teslimatı
  • Her KEP adresine ücretsiz 250 MB alan
  • Her KEP gönderisine ücretsiz SMS uyarısı