Vergi İncelemeleri, Vergi Uyuşmazlıkları ve Çözümleri' Seminer Notları
02.11.2017

Odamız Vergi Komitesinin düzenlemiş olduğu vergi incelemeleri, vergi uyuşmazlıkları ve çözümleri konulu seminer vergi komitesi üyesi Hasan Bozkurt'un sunumuyla odamızın Yunus Üstün toplantı salonunda yapıldı. Açılış konuşması yapan Oda Başkanımız Ömer Faruk Tokgöz eğitim seminerlerinin önemine vurgu yaparak, bu seminerlerin devamlılığını arzuladığını ve bilginin bu seminerler sayesinde aktarımının gerçekleştiğini belirterek; emeğe geçen vergi komitesi başkanı Erol Dibo'ya ve komite üyelerine teşekkür etti.

Seminer Notları için burayı tıklayın

03.11.2017 Tarihinde Odamızda yapılan Vergi İncelemeleri, Vergi Uyuşmazlıkları ve Çözümleri' Seminer Fotografları
Bu içerik 2.11.2017 15:38:34 tarihinde yayınlanmıştır. | Görüntülenme Sayısı: 1948