Terör Saldırıları Hiç Bir Zaman Amacına Ulaşamayacak!
17.10.2017

Oda Başkanımız Ömer Faruk Tokgöz Mersin'in Yenişehir ilçesinde meydana gelen hain saldırıyla ilgili bir mesaj yayınladı

oft221

Değerli meslektaşlarım

Mersinimizin Yenişehir ilçesinde meydana gelen hain bombalı saldırı, hepimizi derinden üzmüştür. Bu hain saldırıyı şiddetle kınıyor, faillerinin bir an önce bulunmasını, adalete teslim edilmesini ve bu huzur ve güven ortamını bozacak bu tür saldırıların bir an önce sonlanması için gerekli önemlerin alınmasını istiyoruz.

İlk alınan haberlere göre herhangi bir can kaybının olmaması bizleri sevindirmiştir. Temennimiz, yaralıların bir an önce iyileşmesi ve sağlığına kavuşması.

Gün geçmiyor ki yeni bir terör haberi almayalım. Daha acımızı yaşamadan, gözyaşlarımız dinmeden yeni bir terör olayı yaşanıyor.

On yıllardır süren terör olaylarına rağmen ülke olarak ısrarla barışı ve kardeşliği savunuyor, birlik ve beraberlik içinde hareket ediyoruz.

Halkımızın birbirine daha sıkı kenetlenmesi ve bu hain saldırıları düzenleyenlere karşı birlikte mücadele etmesi ile bu saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Ancak bu tür olayları destekleyen iç ve dış güçler bilmelidir ki, terörün şiddeti ve yakıcılığı bir gün mutlaka onları da bulacaktır.

Mersin SMMM Odası olarak patlamada yaralanan vatandaşlarımıza, güvenlik güçlerimize ve halkımıza bir kez daha geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyoruz.

Ömer Faruk TOKGÖZ
Oda Başkan

Bu içerik 17.10.2017 22:44:50 tarihinde yayınlanmıştır. | Görüntülenme Sayısı: 764