23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun
21.04.2017

23nisan2017_2

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. Yıl dönümünde, gözümüzden sakınarak büyüttüğümüz çocuklarımıza armağan olan "Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" mızı coşkuyla kutluyoruz. En büyük kazanımlarımız olan, Cumhuriyeti, Demokrasiyi ve Laikliği her zamankinden daha fazla, her zamankinden daha güçlü ve yüksek sesle savunduğumuz bu günlerde, tüm halkımızı parlamenter temelde hukukun üstünlüğüne olan inancımızı kaybetmemeye ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin kayıtsız şartsız hakimiyeti altında birlik olmaya davet ediyoruz.

Çocuklarımız için, daha yaşanır bir dünya için, daha çağdaş bir Türkiye için bağımsızlığımızı, laikliği ve Türkiye Büyük Millet Meclisini sonsuza kadar koruyacağız.
Bu duygu, düşünce ve kararlılıkla yarınlarımız olan çocuklarımızın ve tüm halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarız.

Mersin SMMM Odası

Bu içerik 21.04.2017 17:25:48 tarihinde yayınlanmıştır. | Görüntülenme Sayısı: 1417