Mesleki İngilizce Dil Kursu
14.04.2017

Değerli Üyemiz,

Odamız aşağıda belirtilen koşullarda Mesleki ağırlıklı ingilizce dil kursu başlatacaktır.

Kursa katılmak isteyenlerin 21 Nisan 2017 Cuma günü mersai bitimine kadar 324 3374600 numaralı telefondan Odamıza isim yazdırmaları gerekmektedir.

İngilizce dil kursu A1-A2 düzeyinde olup, temel yapı oluşturulduktan sonra İşletme ağırlıklı İngilizce derslerine geçilecektir.

Eğitim İçerik

“İnteraktif Kültürlerarası Öğrenme" yaklaşımımız ile Yabancı dili bir yetenek olarak edinmenizi amaçlıyoruz. Bu yaklaşımda İngilizce dilinde günümüzdeki teknolojik gelişmelerden yararlanarak eğlenceli, yenilikçi yaklaşımlar ve yaratıcı drama aktiviteleriyle kişiye özel dil öğrenimini hedefliyoruz. Kişiye özel olarak 4 temel Dil becerisini kullanmaya-geliştirmeye yönelik yenilikçi yaklaşımlarla eğlenceli, interaktif bir dil eğitimi planlıyoruz. Dil oyunları, Konuşma dersleri, Film izleme dersleri, E-Kitap okuma-dinleme anlama dersleri, dilekçe-form-E-posta yazma dersleri olacaktır. Avrupa Dil Portfölyesine uygun şekilde bir dil eğitimi gerçekleşecektir.

Mesleki olarak da Muhasebe uygulamaları, teknik terimler ve Muhasebedeki çeşitli konular ve de vakalar üzerine yabancı dilde günlük konuşabilme, yazabilme ve dinleme-anlama becerileri geliştirilecektir. Grup çalışmaları ile mesleki uygulamalar için canlandırmalar yapılacaktır.

“Günümüz Dünyasında Yabancı Dil bilmek gerçek bir ihtiyaçtır…”

Kursa devamsızlık oranı 24 saatten fazla olmaz.

İngilizce Dersi,

Haftada 12 saat,

Toplam da 160 saat, Tahmini kurs süresi 3,5 / 4 aydır.

Dersler hafta da 3 gün gerçekleşir. (Pazartesi – Çarşamba – Cuma)

Derse başlama saati 19.00- bitiş saati 22.00 (Ders saatleri ve günler duruma göre esnetilebilir). Vergi beyannamesi olan yoğun günlerde Dersler diğer güne ertelenir.

Kurs Ücreti: 800TL

Bu içerik 14.04.2017 15:33:37 tarihinde yayınlanmıştır. | Görüntülenme Sayısı: 2042