MÜSİAD Başkanı Hakan Kayacı'dan Odamıza ziyaret
22.02.2017

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Hakan Kayacı Odamızı ziyaret etti.

Odamıza nezaket ziyaretinde bulunan MÜSİAD Başkanı Hakan Kayacı ve Yönetim Kurulu üyeleri Oda Başkanımız Ömer Faruk TOKGÖZ'e Yönetim Kurulu Başkanlığında başarılar diledi.

Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Bolat ve Genel İdare Müdürümüz Emin Levent Türkili'nin de hazır bulunduğu görüşmede, Oda Başkanımız Ömer Faruk Tokgöz, MÜSAİD Başkanı Hakan Kayacı'ya nazik ziyareti için teşekkür etti. Oda Başkanımız Ömer Faruk Tokgöz, Mali Müşavirlik mesleğinin daha uygun koşullarda yapılması, meslektaşlarımzın daha verimli çalışması ve dolayısıyla iş adamlarına, ekonomiye daha çok katkı sağlaması için öneriler sundu.

MÜSİAD 22.02.2017 Tarihinde Odamızı Ziyaret Etti
Bu içerik 22.02.2017 11:32:02 tarihinde yayınlanmıştır. | Görüntülenme Sayısı: 1393