İyi Bayramlar
11.09.2016

9 Eylül 2016 Cuma günü Kurban Bayram tatili öncesi üye ve stajyerlerimiz bir araya gelerek bayramlaştılar.

Oda Başkanımız Ömer Faruk TOKGÖZ yaptığı basın toplantısında tüm halkımızın Kurban Bayramını kutladı:

En güzel anıları birlikte paylaştığımız kutsal bayramlarımızı, yüzyıllardır büyük bir aşkla koruduğumuz, vatan dediğimiz bu coğrafyada yaşadık ve dayanışma ruhu ile yaşamaya devam ediyoruz.
Ama ne yazık ki insanları birbiriyle kaynaştıran, unutmaya yüz tuttuğumuz manevi değerleri güçlendirmemize en büyük katkıyı sağlayan bir bayrama daha yine buruk giriyoruz.
Kurban Bayramının, gerek ülkemizde artan terör olayları, gerekse de bölgemizde yaşanan savaş ile birlikte ortaya çıkan endişe ve kaygılarımızı silmek için bir birimize, halkımıza, sevgiye ve paylaşıma olan inancımızı daha da güçlendirerek, barışın ve huzur ortamının yeniden tesis edilmesi için vereceğimiz mücadelede itici güç olması en büyük dileğimizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramınızı kutlar, huzurlu bir toplumda nice bayramlar dilerim.

Ömer Faruk Tokgöz

09.09.2016 Tatihinde Odamızda Yapılan Kurban Bayramı Merasimi
Bu içerik 11.09.2016 02:00:12 tarihinde yayınlanmıştır. | Görüntülenme Sayısı: 1554