23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun
23.04.2018

23nisanmanset

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. Yıl dönümünde, En büyük kazanımlarımız olan Cumhuriyeti, Demokrasiyi ve Laikliği her zaman olduğu gibi bugün de savunmaya devam edeceğiz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği "Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nda tüm halkımızı hukukun üstünlüğüne olan inancımızı kaybetmemeye ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin kayıtsız şartsız hakimiyeti altında birlik olmaya davet ediyoruz.

Çocuklarımıza daha yaşanır bir dünya bırakma düşünce ve kararlılığımızla, yarınlarımız olan çocuklarımızın ve tüm halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarız.

Ömer Faruk Tokgöz

Mersin SMMM Odası Başkanı

Bu içerik 23.4.2018 00:00:00 tarihinde yayınlanmıştır. | Görüntülenme Sayısı: 375