Karekodlu Çek Uygulaması Tanıtım Toplantısı 15 Eylül Salı MTSO'da
09.09.2015

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Kredi Kayıt Bürosu (KKB) ve Türkiye Bankalar Birliği ortak çalışması sonucu geliştirilen, çeklerin piyasada kullanımını kolaylaştıracak yeni bir uygulama olarak yürürlüğe giren “Karekodlu Çek Uygulaması” Tanıtım Toplantısı, 15 Eylül Salı günü saat 15:00 da, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası 4.Kat Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir.

Söz konusu uygulama ile ilgili olarak, 15 Eylül Salı günü saat 15.00 da, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası 4.Kat MeclisToplantı Salonunda yapılacak tanıtım toplantısına katılım sağlamak isteyen üyelerimiz www.mtso.org.tr adresinden kayıtlarını yaptırabilirler.

Bu içerik 9.9.2015 14:27:33 tarihinde yayınlanmıştır. | Görüntülenme Sayısı: 679