VIII. Ulusal İşçi Sağlığı ve İşgüvenliği Kongresi 16-18 Nisan 2015 tarihlerinde
11.11.2014

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi tarafondan 16-18 Nisan 2015 tarihlerinde VIII. Ulusal İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi düzenleniyor.

İş sağlığı ve iş güvenliğinde temel amaç; sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamının sağlanması, çalışanların sağlığına zarar verebilecek konuların önceden belirlenerek gereken önlemlerin alınması, iş kazası geçirmeden, meslek hastalıklarına yakalanmadan, rahat ve güvenli bir ortamda çalışmalarının sağlanması, çalışanların ruhsal ve bedensel sağlıklarının korunması ve üretimin devamlılılığının sağlanmasıdır.

Bu amaç doğrultusunda TMMMOB Makina Mühendisleri Odası 2015 yılında ulusal çapta sekizincisini gerçekleştirecekleri Ulusal İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi düzenleyecektir.

Kongre broşürüne buradan erişebilirsiniz

Bu içerik 11.11.2014 10:26:30 tarihinde yayınlanmıştır. | Görüntülenme Sayısı: 1552