Yeni Oda Kurulları Görev Dağılımı Belli Oldu
16.05.2013

yeni_kurullar.tbn

BASIN AÇIKLAMASI

12 Mayıs da yapılan seçimler demokratik bir şekilde sakin bir ortamda geçmiştir.

3568 sayılı kanun ve odalar yönetmeliği grup kurma hükümlerine aykırı olarak divana müracaat eden 2 grup Divan tarafından Seçimlere girmelerini uygun görülmemiştir.

Seçime Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Grubu ve bağımsızlar katılmışlardır.

21. Olağan genel kurulumuzun meslektaşlarımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini dileriz.

21. Olağan genel kurulumuza katılarak demokratik haklarını kullanılan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.

23 yıldır odamız başarıdan başarıya koşmuştur. Yeni 3 yıllık dönemde hizmetlerimiz ve etkinliklerimiz artarak devam edecektir.

Hiçbir ayırım yapmadan tüm üyelerimize eşit davranma ilkemiz tavizsiz olarak devam edecektir. Geçmişi bir kenara bırakıp gelecek için tüm güçlerimizi birleştirerek birlik ve dayanışma içinde çalışmalarımız yapılacaktır.

11-12 Mayıs 2013 tarihinde yapılan 21. Olağan genel kurul sonucunda oda organları ve görev dağılımı aşağıdaki şekilde olmuştur.

YÖNETİM KURULU

1. Dursun GÖKTAŞ Oda Başkanı
  2. Şahinde Yıldıran KILINÇKINI Başkan Yardımcısı
  3. Ömer Faruk TOKGÖZ Oda Sekreteri